søndag 30. oktober 2011

Lyktløpe tur med kjæresten...

Luften er fuktig etter regnet de siste dagene. Det er ikke kjølig til denne årstiden å være, men luften er likevel litt skarp. Luften er full av oksygen. Med andre ord perfekt for trening. Det er søndag kveld. Nyhetene har begynt, men i kveld får nyheter være nyheter. Vi har lyst til å prøve våre nye hodelykter.

Joggeskoene knytes raskt på. Lyktene slåes på. Vi løper innover stiene fra Myra skole og forbi Smedplasstjern. En utrolig stemning oppstår der kun våre lyskjegler treffer stien. Vi skimter omrisset av høye graner. Vi løper lett langs stien. Det damper fra bakken og vi ser pusten vår i lyskjeglen. Praten går lett og det føles som vi kan "dra på" uten at det koster oss noe.

Det er bare oss. Det føles utrolig intimt når vi bare ser hverandres lyskjegler og hører den jevne pusten til hverandre. Utenfor lyskjeglene er det stummende mørkt. Det er helt stille, nesten så vi kan høre hverandres hjerteslag. Vi prater ikke mye, der vi hopper over vanndammer og røtter. En ting er ihvertfall sikkert når vi snur ved Assevnesset. Dette er ikke siste løpetur med hodelykter.

Lyktløpetur med sin kjære anbefales!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar